Welkom

Welkom op het blog Di’s Storia: verhalen en gedichten, geïllustreerd door eigen foto’s en digitaal schilderwerk.
Dit blog is nog in opbouw en zal mijn oude blog Di Storia op Blogspot vervangen. Het voormalig blog vertoont teveel storing om er nog met plezier te kunnen bloggen. Oud en nieuw werk en andere wetenswaardigheden zullen dus voortaan hier gaan verschijnen onder het pseudoniem Dianne Soli. Onder mijn eigen naam Dianne Soeters is er verschillend werk gepubliceerd, maar op het internet gebruik ik de naam Soli die een samenstelling van mijn twee namen is.
Ik zou mijn oude blog in zijn geheel kunnen overhevelen naar dit blog, maar ik kies ervoor om dat niet te doen omdat ik zo al het werk nog eens onder de loep kan nemen en daarbij eventuele wijzigingen kan doorvoeren; zodat oud weer praktisch nieuw wordt. Ook is sommig schrijfwerk dusdanig op de achtergrond geraakt dat het wel wat hernieuwde aandacht verdient.
Mijn site: www.diannesoeters.nl ligt compleet stil sinds de dood van mijn goede vriend Huub Nelissen, tevens de webmaster van de site. Hij heeft de achterkant van de site zo goed weten te beveiligen dat er met moeite in te komen is, maar ik zie het tevens als een vorm van respect voor Huub om de site te laten zoals hij is. Nieuw werk zal voortaan hier verschijnen

Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het lezen en bekijken van mijn blog als ik bij het maken.

Dianne Soli

11 thoughts on “Welkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s